Супер силен сортировъчен магнит UP

Nevyhovuje Vám tento separátor?
Vyrobíme Vám separátor na míru
Kontaktujte nás

Zákaznická podpora

+420 739 456 093
[email protected]

Zadat poptávku

Параметри

Описание Супер силен магнит за сортиране
Топлинна устойчивост ? 80 °C
Означение MR 114x72-UP
Тегло (kg) 1,9
Тип магнит Неодим (NdFeB)

Видеоклипове

 

 
 
В наличност

Количествени отстъпки

Количество Отстъпка Спестете
2 бр 7% 117,95 BGN
4 бр 10% 337,00 BGN
50717
8595133919470
842,50 BGN/бр 702,08 BGN Без ДДС
В наличност

Супер силен сортировъчен магнит UP

Bажна информация

Този супер силен сортиращ магнит служи за идентифициране на магнитни метали сред немагнитни метали. 

Така например, пресованите алуминиеви кутии не трябва да съдържат никакъв магнитен метален материал, преди да бъдат изпратени в големите леярни за обработване. Този супер силен неодимов сортиращ магнит открива дори и малък магнитен предмет в пресовано алуминиево кубче. Просто се движете около алуминиевото кубче с този изключително силен магнит и усетете реакцията на магнита, който е привлечен към магнитните предмети. Там, където усетите съпротивление, със сигурност има нещо магнитно. Обхватът на магнитното поле на този неодимов магнит е максимум 200 мм (зависи от формата и големината на металния, магнитен предмет)

Този изключително силен магнит може да бъде използван, например, и за разпознаване и идентифициране на прегради от гипсокартон. Трябва да пробиете дупка в стена от гипсокартон и не знаете къде е носещата преграда? Просто преминете с магнита по стената (препоръчваме на малко отстояние от стената, за да не я надраскате, или сложете парцалче върху функционалната повърхност) и там, където осетите съпротивление, се намира металната преграда от гипсокартон. Металните прегради трябва да бъдат от магнитен материал.

Трябва да съберете разсипани в тревата пирони? Направете си обикновен капак от картон за този супер силен неодимов магнит, събирайте лесно винтове, пирони или каквото е паднало, а след това само чрез отделяне на капака от картон отделете от магнита. Вижте нашето видео за това, как да събирате разсипани пирони или каквито и да е дребни магнитни предмети.

11 други продукти от същата категория: