Магнитна леща с кука диам. 16 F

Nevyhovuje Vám tento separátor?
Vyrobíme Vám separátor na míru
Kontaktujte nás

Zákaznická podpora

+420 739 456 093
[email protected]

Zadat poptávku

Параметри

Тип Ферит - с кука
Сила на отделяне (кг) ? 1,8
Сила на отделяне (Н) (N) ? 18
Диаметър D (мм) ? 16 мм
Тегло (g) 7
Означение MC-H pr.16 F
Термоустойчивост на магнита 80 °C
Тегло (lbs) 0.0154
В наличност
27059
8595133915472
95,31 BGN/бр 79,42 BGN Без ДДС
В наличност

Магнитна леща с кука диам. 16 F

Bажна информация

  • Температурната устойчивост, която посочваме, се отнася само за самия магнит, който е част от продукта. Ако продуктът има лаково покритие, той може да не издържи на посочената температура. При превишаване на температурата магнитът постепенно се демагнитизира.

Малка, но способна. Магнитната кукичка с диаметър 16 мм издържа 1,8 кг, така че е наистина много силна. Може да се щракне върху хладилника, на метална каса или повърхност в кухнята, на рафт в сервиза или към металната конструкция на панаирна шатра. Ще окачите всичко, което ви е нужно, без лепене и пробиване.

Основни характеристики

• магнитна кукичка с диаметър 16 мм

• подходяща за окачане на инвентар, инструменти, съдове или информационни табла

• сила на отделяне 1,8 кг/18 N

• лесна употреба

• тегло - само 7 гр.

ЗАБЕЛЕЖКА: Магнитните кукички са предназначени за използване само в суха среда на закрито. Не използвайте магнитни куки в душ кабини или в близост до вани, мивки, умивалници или навсякъде, където влагата може да им повлияе. Освен това не окачвайте магнитните куки на места, където под окачения предмет ще се намират хора. Моля, имайте предвид различната сила на притискане на куката при хоризонтално и вертикално окачване. Ако се нуждаете от магнити за влажна среда, моля, свържете се с нас.

Съобщените стойности на силата на разкъсване за някои продукти са измерени при идеални условия, дадени от средата за изпитване. Тези стойности обаче могат да варират в зависимост от конкретния тип среда, където например условията на работа и последващото износване могат да повлияят на ефективността на продукта. Въпреки това измервания не са правени за всички продукти и в такива случаи представляват само приблизителна оценка или вътрешно спомагателно изчисление от страна на продавача. Поради това посочените стойности следва да се считат за ориентировъчни и продавачът декларира, че те не представляват описание на стоките по отношение на договорените характеристики в договора за продажба на основание член 6, буква а) от Директива (ЕС) 2019/771 на Европейския парламент и на Съвета от 20 май 2019 г. относно някои аспекти на договорите за продажба на стоки, за изменение на Регламент (ЕС) 2017/2394 и Директива 2009/22/ЕО и за отмяна на Директива 1999/44/ЕО. За да се определи точната стойност на силата на разкъсване в конкретния случай, е необходимо да се извърши реално измерване. В случай че установените стойности на силата на откъсване не са достатъчни за Вас, тъй като не съответстват на посочените стойности, можете да се възползвате от възможността за гарантирано връщане в рамките на 30 дни при условията, посочени тук: https://e-shop.magsy.bg/vozvrat-tovara/ и да закупите по-силен магнит. Тези 30 дни са предназначени само за тестване на стоката, след което продавачът може да откаже връщането.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Никога не поставяйте магнитни ленти или магнитни дръжки на места, където под тях минават хора. Съществува риск от нараняване, тъй като това не е предназначението на продукта. Посочените стойности на силата на разкъсване или съответстват на идеалните условия на изпитвателната среда, които могат да варират в зависимост от няколко фактора, като например конкретния вид среда и последващото износване, или са приблизителни стойности или вътрешни помощни изчисления на продавача, но не представляват описания на продукта по смисъла на чл. 6, буква а) от Директива (ЕС) 2019/771 на Европейския парламент и на Съвета от 20 май 2019 г. относно някои аспекти на договорите за продажба на стоки, за изменение на Регламент (ЕС) 2017/2394 и Директива 2009/22/ЕО и за отмяна на Директива 1999/44/ЕО, както и на съответните национални разпоредби. Поради това посочените стойности на силата на разкъсване трябва да се считат за ориентировъчни.

16 други продукти от същата категория: