Магнитен омекотител на вода диаметър 25 мм

Nevyhovuje Vám tento separátor?
Vyrobíme Vám separátor na míru
Kontaktujte nás

Zákaznická podpora

+420 739 456 093
[email protected]

Zadat poptávku

Параметри

Диаметър (мм) 25
Сила на отделяне (Н) (N) ? 166
Тегло (g) 387,7
Магнитна индукция (G) 4190 Gs

Видеоклипове

 

Video

 
 

Video

 
 
В наличност
Последна наличност
10528
8595133917087
437,07 BGN/бр 364,23 BGN Без ДДС
В наличност
Последна наличност

Магнитен омекотител на вода диаметър 25 мм

Bажна информация

Нашият продукт не се нуждае от електрическа енергия или от зареждане. В сравнение с други продукти на нашия пазар той има силни неодимови магнити, магнитното поле е значително по-силно от това на феритни магнити. Корпусът от пластмасовa е оборудван с ергономични характеристики за лесен монтаж без прекъсване на тръбата, без използване на инструменти!
Степента на намаляване на твърдостта на водата и образуване на отлагания зависи от вида на водопровода, състоянието и температура на водата, твърдостта на водата и от други външни фактори, и не може да бъде гарантирана!
Устройството не е предназначено и одобрено за обработка на питейна вода, препоръчва се монтирането му на тръбопровода за топла вода (към котел, бойлер или пералня).
Твърдата вода съдържа по-големи количества калциеви или магнезиеви соли, които при кристализация създават утайки (т.нар. „котлен камък“) по водопроводни тръби, арматури и водопроводни кранове. Това явление се увеличава бързо при нагряване на вода, така че котленият камък се наслагва най-вече в радиатори на нагреватели, перални машини, миялни машини и електрически кани. Котленият камък не само намалява живота на уредите, но и увеличава консумацията на енергия. Освен това премахването на котлен камък е много трудно и скъпо, ако изобщо е възможно.
Магнитният омекотител за вода изменя физичните свойства на солите преминаващи през магнитното поле, „омекотява“ водата и по този начин ограничава наслагването на котлен камък. Така „обработена“ водата след това може дори да разтваря вече образувани наслагвания.

Съобщените стойности на силата на разкъсване за някои продукти са измерени при идеални условия, дадени от средата за изпитване. Тези стойности обаче могат да варират в зависимост от конкретния тип среда, където например условията на работа и последващото износване могат да повлияят на ефективността на продукта. Въпреки това измервания не са правени за всички продукти и в такива случаи представляват само приблизителна оценка или вътрешно спомагателно изчисление от страна на продавача. Поради това посочените стойности следва да се считат за ориентировъчни и продавачът декларира, че те не представляват описание на стоките по отношение на договорените характеристики в договора за продажба на основание член 6, буква а) от Директива (ЕС) 2019/771 на Европейския парламент и на Съвета от 20 май 2019 г. относно някои аспекти на договорите за продажба на стоки, за изменение на Регламент (ЕС) 2017/2394 и Директива 2009/22/ЕО и за отмяна на Директива 1999/44/ЕО. За да се определи точната стойност на силата на разкъсване в конкретния случай, е необходимо да се извърши реално измерване. В случай че установените стойности на силата на откъсване не са достатъчни за Вас, тъй като не съответстват на посочените стойности, можете да се възползвате от възможността за гарантирано връщане в рамките на 30 дни при условията, посочени тук: https://e-shop.magsy.bg/vozvrat-tovara/ и да закупите по-силен магнит. Тези 30 дни са предназначени само за тестване на стоката, след което продавачът може да откаже връщането.

2 други продукти от същата категория: